VOORGERECHTEN
6 Oesters 24.00
Fine de Claire/gekoeld op ijs
Black Tiger gamba’s 21.00
Kruidenboter/tomaat
Sint – Jacobsnootjes uit” Dieppe“ 22.00
Aardpeer/venkel/basilicumolie
Handgepelde garalen 25.00
Gepocheerd ei/aardappelmousseline/Hollandaise
Suplement 15gr Royal Belge Caviar 35.00
Kalfstartaar 21.00
Gerookte haringeitjes/zure room/kaffir limoen
Of
15gr Royal Belge Caviar 49.00
Bekegemse eendenlever 23.00
In huis bereide terrine/brioche/uienconfijt
Chianina rund 21.00
Carpaccio/rucola/truffelmayonaise/parmesan
Voor de kleinsten ( tot 12 jaar )
Garnaalkroket, slaatje & frietjes (1 of 2 stuks)
14.00€ of 20.00€
Gehaktballetjes in tomatensaus
11.00€
Kip, appelmoes & frietjes
14.00€
Zeetong, slaatje en frietjes
16.00€
HOOFDGERECHTEN
FISH
Noordzeetong dagprijs
Meunière/slaatje/handgesneden frietjes
Skreihaasje 34.00
Jonge bladspinazie/jus Noordzeekrab/puree
Black Tiger gamba 32.00
Kruidenboter/tomaat/handgesneden frietjes
MEAT
Bekegemse Eendenfilet 26.00
Flespompoen/broccoli/portsaus
Kalfszwezerik 35.00
Krokant gebakken/knolselder/boschampignon/dragon
Rundstartaar 26.00
Piemontese/gepekelde groentjes/handgesneden frietjes
ON THE “GREEN EGG”
Filet mignon “Aubrac” 26.00
Ierse Rib Eye “ Black Angus” 38.00
Côte à l’os “ Wit blauw “ 2 personen 64.00
Pluma “ Iberico Pata Negra” 29.00
Vlees wordt geserveerd met slaatje, handgesneden frietjes, champignonsaus, pepersaus of béarnaise
INDIEN U EEN VOEDSELALLERGIE OF INTOLERANTIE HEEFT, VRAAG NAAR ONZE ALERGENENMAP OF INFO AAN DE CHEF