VOORGERECHTEN

6 Oesters 24.00
Fine de Claire/gekoeld op ijs

Black Tiger gamba’s 21.00
Kruidenboter/tomaat

Sint – Jacobsnootjes uit” Dieppe“ 22.00
Aardpeer/venkel/basilicumolie

Handgepelde garalen 25.00
Gepocheerd ei/aardappelmousseline/Hollandaise
Suplement 15gr Royal Belge Caviar 35.00

Kalfstartaar 21.00
Gerookte haringeitjes/zure room/kaffir limoen
Of
15gr Royal Belge Caviar 49.00

Bekegemse eendenlever 23.00
In huis bereide terrine/brioche/uienconfijt

Chianina rund 21.00
Carpaccio/rucola/truffelmayonaise/parmesan

 

Voor de kleinsten ( tot 12 jaar )

Garnaalkroket, slaatje & frietjes (1 of 2 stuks)
14.00€ of 20.00€

Gehaktballetjes in tomatensaus
11.00€

Kip, appelmoes & frietjes
14.00€

Zeetong, slaatje en frietjes
16.00€

HOOFDGERECHTEN

FISH

Noordzeetong dagprijs
Meunière/slaatje/handgesneden frietjes

Skreihaasje 34.00
Jonge bladspinazie/jus Noordzeekrab/puree

Black Tiger gamba 32.00
Kruidenboter/tomaat/handgesneden frietjes

MEAT

Bekegemse Eendenfilet 26.00
Flespompoen/broccoli/portsaus

Kalfszwezerik 35.00
Krokant gebakken/knolselder/boschampignon/dragon

Rundstartaar 26.00
Piemontese/gepekelde groentjes/handgesneden frietjes

ON THE “GREEN EGG”

Filet mignon “Aubrac” 26.00

Ierse Rib Eye “ Black Angus” 38.00

Côte à l’os “ Wit blauw “ 2 personen 64.00

Pluma “ Iberico Pata Negra” 29.00

Vlees wordt geserveerd met slaatje, handgesneden frietjes, champignonsaus, pepersaus of béarnaise

INDIEN U EEN VOEDSELALLERGIE OF INTOLERANTIE HEEFT, VRAAG NAAR ONZE ALERGENENMAP OF INFO AAN DE CHEF